;
0743 20 10 10 0725 59 77 77 0732 18 28 28
11:30 - 21:30

Lista ta de comanda

0 preparate » 0,00 lei

LISTA TE AJUTA SA FACI COMANDA TELEFONICA USOR. ASA, NU UITI PREPARATELE SI VEZI TOTALUL PE CARE IL AI DE PLATA CAND VINE LIVRATORUL.
Home Blog Interesant Noul website Pandamania

BLOG

Articole, info interesante si retete de mancare chinezeasca

Interesant
Iulie 2021
inapoi

Noul website Pandamania

30.07.2021

Am hotarat in urma cu 1 luna sa schimbam website-ul Pandamania, versiunea veche fiind usor depasita de functionalitatile si tehnologia actuale, iar cand am trasat liniile pentru noua versiune, am facut-o gandindu-ne la tine.

In primul rand, varianta site-ului este accesibila atat pe desktop, cat si pe tableta si smartphone, ceea ce face ca tu sa poti comanda mancare de la Pandamania de pe orice tip de dispozitiv.

De acum, preparatele Pandamania vor avea poze, iar tu vei sti exact ceea ce comanzi, astfel nu vor mai exista confuzii in alegerile tale.

Comanda o retii mult mai usor, mai ales daca ai mai multe denumiri de preparate de comandat. Acum ai LISTA DE COMANDA in care-ti poti pune preparatele pe care vrei sa le comanzi si vezi si totalul pe care-l ai de plata pentru ele.

Poti sa faci parte din GASCA PANDAMANIA. Te inscrii pe site, iar in schimb primesti GRATUIT retete de mancare chinezeasca, oferte si reduceri periodice, noutati si articole interesante din bucataria chinezeasca.

Poti citi articole si stiri pe blog-ul Pandamania, pe care vom posta periodic cate ceva interesant pentru tine.

Speram sa te incantam cu noua versiune de website si sa-ti fie de folos.

Te salutam cu drag!
Pandamania

Arata articolul si altora
inapoi
bonus retete mancare chinezeasca

Inscrie-te in gasca PANDAMANIA

Primesti GRATUIT

3 SUPER RETETE DE MANCARE CHINEZEASCA, beneficiezi de REDUCERI SI OFERTE si ai acces prim(a)ul la cele mai noi articole cu secrete din bucataria chinezeasca