;
0743 20 10 10 0725 59 77 77 0732 18 28 28
11:30 - 21:30

Lista ta de comanda

0 preparate » 0,00 lei

LISTA TE AJUTA SA FACI COMANDA TELEFONICA USOR. ASA, NU UITI PREPARATELE SI VEZI TOTALUL PE CARE IL AI DE PLATA CAND VINE LIVRATORUL.
Home Pareri

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Pareri despre preparate si servicii

Alex28 Sep 2012

Comand saptamanal si nu ma mai satur! Partea proasta e ca ma voi muta! O sa imi fie dor de Panda

Cum adica va mutati? :) unde?..plecati din Brasov?...si cum facem atunci? Trebuie sa gasim o solutie..:((

Domnul Truly18 Sep 2012

Astazi am avut prima interactiune cu mancarea dumneavoastra si am fost foarte impresionat atat de servicii cat si de mancarea propriu zisa . Am comandat mai multe feluri , printre care si o supa si pot spune ca ati mai castigat un client fidel :) . O zi buna , pe data viitoare !!

Va multumim Domnul Truly si speram sa si ramaneti pe viitor clientul nostru fidel :) noi vom incerca sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dvs :) si daca mai gresim si noi, sunati-ne si certati-ne pentru a putea remedia orice problema in timp util! inca o data - multumim!!!

Elena02 Aug 2012

Tocmai am terminat de mancat si sunt extrem de multumita! In trecut veneam direct la sediul dvs, insa azi am comandat. Numai plusuri pentru personal, iar pentru mancare (am mai mancat mancare chinezeasca) acord plusuri, stelute si ce mai doriti dvs. Nu m-ati dezamagit de cand ati deschis si pana acum! Mult succes in continuare! Sa auzim numai de bine!

stelute, inimioare si stele verzi :))...ne bucuram si avem mult mult de tras inca dar astfel de mesaje ne dau putere de fiecare data cand ne simtim "low battery"..:) multumim pentru tot! si daca vreodata vor fi probleme cu mancarea - va rog sa ne spuneti sa putem remedia in timp...o zi buna..a noastra acum sigur este! :)

Cristi11 Iul 2012

Foarte putzine preparate avetzi in meniu :( ma bucur ca atzi reusit sa va indeplinitzi visul stiu restaurantu de cand era in stare de santier inca nu am avut ocazia de a gusta preparatele dar cu prima ocazie cand am sa ajung in Brasov am sa o fac cu siguranta. Lucrez in acest domeniu de 7 ani si chiar sunt foarte curios ce poate bucatarul vostru de acolo va salut cristi din Bucuresti ;))

Buna Cristi, da - ne cunoastem :) legat de preparate - suntem inca deschisi la propuneri si alte tipuri de colaborari :)..cat despre degustare, stii unde ne gasesti si te asteptam cu drag ...povestea ne-o spui tu, masa o dam noi :)

Dragos05 Iul 2012

NEMAIPOMENIT, felicitari intregului personal, buna idee (patron)

Multumim Dl C :) ne bucuram ca v-a placut :)

2 3 4 5 6

Posteaza
MARTURIA TA