;
0743 20 10 10 0725 59 77 77 0732 18 28 28
11:30 - 21:30

Lista ta de comanda

0 preparate » 0,00 lei

LISTA TE AJUTA SA FACI COMANDA TELEFONICA USOR. ASA, NU UITI PREPARATELE SI VEZI TOTALUL PE CARE IL AI DE PLATA CAND VINE LIVRATORUL.
Home Restaurant

RESTAURANT MANCARE CHINEZEASCA

In centrul Brasovului, cu o capacitate de 40 de locuri

Fresh food CHINEZESC in Brasov, cu livrare la domiciliu.

Daca iubesti mancarea chinezeasca sau daca vrei sa te indragostesti de ea, te asteptam impreuna cu familia sau prietenii la restaurantul chinezesc fresh food PANDAMANIA. Dar sa nu fiti mai multi de 40, pentru ca aceasta este capacitatea noastra maxima. Oricum, te primim si daca vii singur(a) :).

In Brasov, in centru, intr-o locatie amenajata vesel si confortabil, iti poti savura portia de mancare chinezeasca de calitate din meniul variat pe care ti l-am pregatit.

restaurant chinezesc brasov restaurant  mancare chinezeasca brasov

Cum esti primit la PANDAMANIA

1.
Mananci preparate autentice

La noi mananci preparate chinezesti autentice. Retetele PANDAMANIA sunt imprumutate de la mari maestri bucatari chinezi

2.
Nu pregati Bacsis ... nu-l primim

La noi platesti ce mananci si ce bei, pantru ca un zambet, o vorba buna, politetea si bunul simt sunt din partea casei, asa e normal.

3.
Vezi cum iti este preparata mancarea

Daca esti curios, inainte sa mananci, poti urmari cum iti este preparata mancarea de catre bucatarii nostri. La noi, totul este la vedere!

4.
Ai Internet WI-FI GRATUIT

Cat timp stai la noi, ai internet WI-FI de mare viteza, astfel iti poti verifica e-mailurile sau poti cauta diverse lucruri pe web.

PANDAMANIA pe harta